Tillbaka

NYTT REKORD I KÖRA NISSAN JUKE NISMO RS PÅ TVÅ HJUL

Stuntmannen Terry Grant slog sitt eget rekord, under Goodwood Festival of Speed i Storbritannien, i att köra en Nissan Juke Nismo RS på två hjul i över en mil.

 

Terry Grant hade sex försök att slå sitt tidigare rekord från 2011 som då var 1 mil på 2 min och 55 sekunder. Han lyckades redan vid första försöket att slå sitt tidigare rekord med 45 sekunder (2 minuter och 10 sekunder)

Terrys kommentar efter rekordet: "Jag är förvånad över hur mycket snabbare Juke Nismo RS är att köra på två hjul. En förbättring med 45 sekunder är helt otroligt och vid första försöket. Nu blir jag förstås sporrad att försöka slå även detta rekord."

 

Juke Nismo RS är den senaste sportversionen av Nissan populära crossover. Rekordförsöket på två hjul är bara en av flera aktiviteter som Nissan gjorde under den populära Goodwood Festival of Speed.

Bland annat var det världspremiär för konceptbilen Juke R 2,0 som är efterföljaren till Juke R. 

Juke Nismo RS är den senaste sportversionen av Nissan populära crossover. Rekordförsöket på två hjul är bara en av flera aktiviteter som Nissan gjorde under den populära Goodwood Festival of Speed.  Bland annat var det världspremiären konceptbilen Juke R 2,0 som är efterföljaren till Juke R.