Tillbaka

TALANGFULL: NYA NP300 NAVARA ÄR NISSANS MEST MÅNGSIDIGA ARBETSREDSKAP

  • Till helt nya Nissan NP300 Navara finns mer än 125 originaltillbehör
  • Den uppfyller kundkraven på större möjligheter till personanpassade lösningar
  • Crossover-inspirerad design och teknik integrerad i hela tillbehörssortimentet
  • Nissans 5 års / 160 000 km garanti för transportbilar täcker även Nissan originaltillbehör 

Med över 125 originaltillbehör och ett oändligt antal anpassningsmöjligheter, är helt nya Nissan NP300 Navara företagets mest mångsidiga arbetsredskap av alla modeller i produktsortimentet. 

 

Samtidigt som det är en tydlig trend bland kunder att ha möjlighet till att personanpassa sina bilar,  ger helt nya Nissan NP300 Navara – ett Multi-tool  bland Nissans lätta transportbilar - kunderna friheten att skräddarsy bilen ner på detaljnivå. På så sätt kan kunderna skapa den perfekta partnern för alla typer av uppdrag.  

De flesta kunder (70%) vill ha möjlighet till anpassning när de gör sina köp.[1] Helt nya Nissan NP300 Navara uppfyller kraven och utmaningarna från dagens kunder, genom att erbjuda en rad intelligenta och innovativa tillbehörslösningar för arbete och fritid. 

 

Ponz Pandikuthira, VD för LCV inom Nissan Europe, säger: "Personanpassning tar bilindustrin med storm. Kunderna har i allt högre grad förväntningar på flera olika och specialiserade lösningar när det gäller praktiska funktioner och stildetaljer på sina bilar. Både för jobbet och fritiden.  De vill att den egna bilen ska spegla deras egen identitet och stil. Bilen de kör i jobbet ska också stämma överens med varumärkets identitet och förstärka valet. 

Den perfekta partner

För  affärskunderna är den integrerade verktygslådan och flakdelaren, praktiska utrymmesbesparande lösningar. Flakinklädnad i plast eller aluminium skyddar lastgolvet från bucklor och repor från tunga föremål, så att föraren kan åta sig alla typer av uppdrag utan att riskera att bilen skadas.

Nissan Navara uppfyller kraven på en pick-up som fungerar både på jobbet och fritiden. Till bilen kan du välja bland ett stort sortiment av tyg- och gummimattor, som skyddar bilens interiör från leriga skor och smutsiga hundtassar. Du kan också välja olika typer av skydd för lastflaket, som skyddar lasten mot väder och vind, när familjen ska ut på äventyr.

De som vill ha en bil som står ut, har mycket att välja bland i Nissans crossover-sortiment. Bland annat stylingbågar, lampor till stylingbågar, 18" lättmetallfälgar, ändrör och en hel serie av olika dekaler, som gör att ägaren kan ge sin bil ett helt unikt utseende.

Ett bevis på Nissans engagemang när det gäller kvalitet och ypperliga egenskaper för sina fordon, är Nissan NP300 Navaras helt nya hard-top. Ett unikt tillbehör till Nissans nya pick-up.  Denna hard-top, som har utvecklats och tillverkats på Nissans fabriker i Europa, är den mest avancerade inom transportbilssektorn. Den har centrallås, invändig belysning och klädsel, som kan anpassas efter ägarens önskemål.  Den finns i alla karossfärger och tack vare Nissans team av specialutbildade tekniker är både passformen och kvaliteten perfekta.

I främsta ledet

Förutom de nuvarande populära funktionerna, lanserar Nissan ett antal tillbehör till nya Nissan NP300 Navara. Dessa klassledande och konkurrenskraftiga tillbehö,r är utvecklade för att göra det möjligt att lättare komma åt alla delar av flaket.

Bland annat:

  • Skjutbar bricka:  Denna praktiska bricka är placerad på lastgolvet och gör det enkelt att få alla prylar inom räckhåll.
  • Bakre insteg: Praktiskt för de som ofta använder sig av Navaras lastutrymme
  • Tailgate assist: Detta användbara hjälpmedel har skräddarsytts för Nissan NP300 Navara.  Den ser till att baklämmen fälls ner säkert och låter bilen göra allt jobb
  • Lasthållare för lastutrymmesskydd: Hållaren monteras i lastutrymmet och skapar mer plats för transport av stora och otympliga föremål, såsom cyklar och stegar

Sist, men inte minst, stödjer Nissan ägare av NP300 Navara med 5 år eller 160 000 km garanti på alla Nissan originaldelar*, som ingår i  Nissans marknadsledande 5 års garanti för hela transportbilssortimentet.

* 5 års garanti gäller inte för mattor och tillbehör som inte är Nissan originaltillbehör. Nissan erbjuder kunderna:

-           3 års garanti / 100 000 km för alla originalmattor

-           2 års garanti / 100 000 km för  tillbehör som inte är Nissan originaltillbehör

[1] Källa: Momentology: http://www.momentology.com/3362-70-of-consumers-want-more-personalized-shopping-experiences/